Săptămâna modei a debutat la Iași cu prezentări spectaculoase

Săptămâna Modei a început în Iași, cu cei mai renumiți designeri români care și-au prezentat colecțiile în fața a mii de spectatori. Evenimentul a avut loc în spațiul verde din spatele Palatului Culturii, care a devenit neîncăpător odată cu lăsarea serii.

În spatele scenei, pregătirile erau în toi. Sorin Stratulat, un hairstylist de renume, a menționat provocările de a pregăti peste 70 de modele într-un timp foarte scurt. Designerii au făcut ultimele retușuri înainte de a trimite modelele pe scenă. Andreea Tincu, un designer de modă, a vorbit despre inspirația sa din natură și puterea regenerativă a acesteia.

Modelele au defilat pe cea mai mare scenă de fashion din țară, care măsoară 40 de metri lungime și 10 metri înălțime. Spectacolul a fost difuzat pe un ecran cu led de 80 de metri. Șase designeri renumiți din România și-au prezentat colecțiile sub privirile spectatorilor, care au avut parte și de un moment artistic pe podium. O soprană a urcat pe scenă și a cântat în timpul defilării, adăugând un element surpriză la eveniment.

Irina Schrotter, un alt designer, a subliniat entuziasmul publicului și al modelelor pentru eveniment. Romanian Fashion Week va continua cu prezentări de modă până la finalul weekendului.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *