MURMUR FW23: O Colecție de excepție care redefinește modele feminine și masculine

Dragii mei iubitori de fashion,

Acum câteva zile am avut privilegiul de a participa la unul dintre cele mai așteptate evenimente din lumea modei românești: lansarea colecției Toamna/Iarnă 2023 a brandului MURMUR. Simt nevoia să împărtășesc cu voi impresiile mele, pentru că ceea ce am trăit și văzut acolo a fost pur și simplu magic!

MURMUR, brandul românesc care a cucerit inimi peste ocean și nu numai, a reușit să creeze o atmosferă de neuitat la Kong Herăstrău, unde a avut loc evenimentul. Cu o prezență de peste 700 de personalități din industrie, printre care Sore, Alexandra Stan și Ami, MURMUR a demonstrat încă o dată că este un nume de referință în moda românească.

Dar să vorbim despre ceea ce ne interesează cu adevărat: colecția FW23. MURMUR a reușit să împletească armonios notele feminine cu cele masculine, creând o colecție care vorbește despre puterea și senzualitatea femeii moderne. Piesele vestimentare, inspirate din universul lenjeriei, sunt gândite pentru a fi purtate în viața de zi cu zi, oferindu-ne libertate de mișcare și adaptabilitate.

Paleta cromatică, alcătuită din alb, gri, negru, roșu și albastru roial, a fost accentuată de printuri geometric-florale, broderii metalice și decupaje seducătoare. Totul a fost gândit până la cel mai mic detaliu, creând o colecție coezivă și extrem de feminină.

Și pentru că trăim în era digitală, MURMUR a inovat prin oferirea posibilității de a achiziționa piesele vestimentare direct de pe podium, printr-un live shopping experiențial. Prin intermediul platformei Streams.live, fashionistele de pretutindeni au putut să fie parte din magie și să își asigure piesele preferate în timp real.

Vreau să închei acest articol exprimându-mi admirația față de Andreea Bădală, Owner și Head Designer MURMUR, pentru viziunea și pasiunea cu care își conduce brandul. MURMUR nu este doar un brand de modă, ci o experiență, un mod de viață.

Nu uitați, dragii mei, moda este despre exprimare, despre a fi voi înșivă. Și colecția MURMUR FW23 este aici pentru a ne aminti exact acest lucru!

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *